FRAGTFRI levering til pakkeshop ved køb over kr. 500,- |Nemt og hurtigt |Altid GRATIS returfragt

Klar Parat Skolestart

Oprettet d. under ..om børn, familie, tøjvalg mm

Klar Parat Skolestart

At overgå fra børnehave til børnehaveklasse betragtes som en markant milepæl for såvel forældre som barn.  I første omgang nok mest for forældrene…”

Sådan begynder en artikel på Far, Mor og Børn (læs den her…) 

Og jeg kunne ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet 😊

For Ja – det ER en stor dag.

Nu har jeg allerede prøvet det 2 gange med mine 2 store drenge og næste år bliver det så Silas’ tur. Og han glæder sig allerede! Når de store maxi’er forlader børnehaven starter det.

NÆSTE gang – så er det min tur. Forventningerne er høje.

Og JA, det er jo et nyt kapitel, som starter.

En hel ny verden. Og et vigtigt kapitel. Det er jo her mine børn skal præges og formes. Og jeg husker jo min egen skolegang… måske især for de skæve lærere, dem der blev mobbet, kridt på tavlen, klassen bølle, de seje piger, min absolutte ynglingslærer, Hanne. Og alt det andet…

I dag sker skiftet fra børnehave til brobygning på vores skole allerede omkring påske. Så det er i virkeligheden der at der er store flytte-skifte-dag for børnene.

1. skoledag er noget særligt – mest for forældrene. - og jeg glæder mig allerede til næste år, som bliver sidste gang for mig... Når min lille Silas skal have ny skoletaske, penalhus, Ipad, og selvfølgelig nyt outfit til 1. skoledag.♥️

Velkommen til verden, skat! 

 


Kommentar(er) 4

Skriv din kommentar