FRAGTFRI levering til pakkeshop ved køb over kr. 500,- |Nemt og hurtigt |Altid GRATIS returfragt

Mor Livet På Fuld Tid

oprettet d. under ..om andre. Gæsteblogger på Sille & Silas

Har du noget på hjertet og har du lyst til at dele dine tanker med mine læsere og webshopgæster? Så er der også plads til dig..

 

Emner her på bloggen er familieliv og børn. Men det er emner, som spænder vidt. bla.a har jeg selv skrevet en del om det at være cancerramt. Læs det her.

 

Første gæsteblogger på Sille & Silas!

Velkommen til Jackie.

 

Du kan følge Jackie på Instagram wannabehausfrau

og på hendes Side 

MorLivetPåFuldTid

 


 

Her er en lille præsentation af mig 😊

Jeg hedder Jackie og er 29 år, mor til 3 skønne unger og gift med Emil som jeg har været sammen med de sidste 12 år.

 

 

Til hverdag er jeg lige nu på Barsel med lille W som er 6 mdr. Jeg skal til juni starte op på min uddannelse igen som sosu assistent, jeg mangler ca 2 år endnu.

Men vigtigst af alt nyder jeg virkelig min sidste barsel og ja det er virkelig den sidste, og så må man også godt lige nyde det i fulde drag (altså det må man jo også godt selvom det ikke er den sidste) men der er bare noget særligt over og vide at det her bliver den sidste barsel.

Jeg har jo også to større børn på 8 og 9 år, min dreng på 8 går til fodbold to gange i ugen plus stævner i weekenderne, så jeg er blevet total soccer mom på højt plan.! 😂 men selvom det tager meget af vores tid er det virkelig dejligt at se sit barn være en del af et super fedt sammenhold som der er på sådan et hold og så løber han med sin mor 3 gange i ugen. Min pige går til gymnastik en gang om ugen og er nogle gange med på en løbetur. Min mand og jeg cykler også mountainbike engang imellem men vi kommer ikke så meget afsted mere efter jeg har haft brækket håndleddet, da jeg hurtig får ondt i det på cykelturen men vi prøver at være så aktive som tiden i hverdagen tillader det.

Vi bor i et rækkehus med udsigt ud til lidt "skov" og hvor der løber en lille bæk også det er faktisk ret idyllisk især om sommeren er her virkelig skønt.!

Vi bruger rigtig meget tid på at være sammen ude i naturen Og tager ofte på shelter tur med bål hygge og madlavning i naturen og ofte også bare er sammen i haven, vi skal henover vinter lave noglei fuglekasser som skal hænges op inden foråret og så går vi ret højt op i at huske at fodre fugle da vi elsker fugle livet i haven, og det er faktisk også ret afstressende bare at sidde og nyde sin morgen kaffe og kigge ud på alle de forskellige fuglearter der kommer i haven.

Når altså ikke naboens kat spiser alle fuglene 😬😂


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar