FRAGTFRI levering til pakkeshop ved køb over kr. 500,- |Nemt og hurtigt |Altid GRATIS returfragt

Om SilleogSilas.dk - hvem er jeg..

 

Bag webshoppen silleogsilas.dk gemmer jeg mig. Jeg er 43 år og hedder Charlotte, selvom jeg mest bliver kaldt mor i hverdagen. Jeg er mor til Spilloppen Silas fra september 2014 (som har lagt navn til min butik) og storebrødrene Lukas fra december 2007 og Tobias fra februar 2006. Vi bor i et skønt hus med udsigt over rideskolens hestefolde i Hedensted.
 

Vores hverdag er præget af at vi godt kan lide at være aktive og ”i gang”. Fritidsaktiviteter: Silas går til gymnastik med far, de tidligere vintre har han gået til svømning med mor. Lukas går til e-sport 2 gange om ugen og til bordtennis. Tobias er til e-sport og fodbold. Far Kim træner Tobias’ fodboldhold og sidder i stævneudvalget i fodboldklubben. Selv sidder jeg i bestyrelsen i vores lokale fodboldklub. Går i fitnesscenter 2-3 morgener om ugen. Sidste vinter gik jeg til karate med Lukas (har i mine unge dage gået til Taekwondo).  Og vil gerne fortsætte med karaten, når energien igen er til det.
 

Vi prioriterer familie meget højt, og vil gøre alt for at vores børn får en dejlig opvækst. Kærlighed, omsorg, familie, venner og afslapning i vores campingvogn er nøgleord i vores familie.
Hvis du læser med her, har du måske lignende prioriteter.
Jeg valgte i oktober 2017 at blive selvstændig børnetøjs-butiks-ejer for at få mere tid til mine børn og ikke behøve at gå på arbejde fra 8-16. Så jeg ikke behøver at være den mor der afleverer tidligt og henter så sent at det kniber med samvittigheden. Jeg er nu min egen chef, (okay med de udfordringer, det giver..) Jeg er selvfølgelig ”bundet” til at være tilstede i min butik, men her er mulighed for at drengene kommer om i butikken om eftermiddagen efter skole. Og det at have min egen butik betyder at jeg kan give mine børn en gladere mor og en mindre stresset hverdag.
Du kan læse artiklen i avisen fra da jeg åbnede min butik her:
Det sidste halve år har i vores familie også være præget af at jeg fik konstateret brystcancer. Jeg er blevet opereret 2 gange og er nu halvvejs i min kemobehandling. Forude venter strålebehandling og pille-kur.
Jeg har forsøgt at holde vores familie så almindelig og hverdagsagtig som muligt. Men der er mange ting at skulle forholde sig til når ”mor får kræft”. Bekymringer og frygt er noget af det første der melder sig -og kan virke fuldstændig lammende i en normal hverdag. Tingende kan pludselig gå helt i stå. Og noget som før var vigtigt viser sig at være mindre vigtigt – og andre værdier bliver de vigtigste. Foruden den psykiske belastning i at skulle forholde sig til sygdommen medfører livet som cancerpatient også en del praktiske logistikudfordringer. I en forvejen travl hverdag skal der nu også være tid til operationer, kemo (hver uge), blodprøver, hospital-indlæggelse, lægeaftaler, ekstra tid til at hvile sig (hvilket jeg ikke er særlig god til) og meget mere….
Synes selv det er gået meget godt og ved også at jeg bliver helt rask. Men når dette år er omme engang i foråret 2019 – bliver det et år, jeg helst havde været foruden. Men livets virkeligheder rammer – når man mindst venter det.
Jeg har været meget åben omkring min sygdom, da jeg synes det har været vigtigt for mig som person at fortælle om det. Og mine børn har fra starten fået alt at vide. Jeg har også været på besøg i både Tobias’ og Lukas’ klasse og fortælle. Hvilket både deres klassekammerater, mine drenge og jeg selv fik noget ud af.
 
Jeg offentliggjorde min sygdom med en video, som du kan se her: https://www.facebook.com/silleogsilas/videos/2239307146082799/
 
Du kan også læse mere om mig i avisen her:
 
eller her:
 
 
Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål på mail@silleogsilas.dk
 
Jeg klæder hver dag piger og drenge på til børnehave og skole, til weekend i campingvognen, til storebrors konfirmation, til farfars 80 års fødselsdag og mange andre anledninger og jeg elsker det!
Det sjove – og utrolig givende i min hverdag i butikken og på webshoppen er kundekontakt og -service – og dermed muligheden for at hjælpe mine kunder til et outfit – som både kan gøre barnet/teenageren, (men også moderen, bedstemorderen, svigerdatteren med flere) tilfredse.
Du kan forvente en personlig og rutineret betjening, når du kommer ind i min butik. Og jeg påtager mig gerne en udfordring i at finde det helt rigtige til anledningen.
Hos Sille & Silas får du:
  • Altid kvalificeret kundeservice
  • Altid stort udvalg i teenagetøj
  • Altid stort udvalg i børnetøj
  • Altid stort udvalg i babytøj
  • Gratis fragt på alle ordrer over kr 500,-
  • Altid 14 dages fuld returret
  • Altid nem og gratis retur
  • Altid 1-3 hverdages leveringstid
 
Vi ses
Charlotte, Sille & Silas