FRAGTFRI levering til pakkeshop ved køb over kr. 500,- |Nemt og hurtigt |Altid GRATIS returfragt

Vejledende størrelsesguide til baby, børn og teenagere

Når du skal handle babytøj eller børnetøj, er det en rigtig god idé at kende de rette tøjstørrelser. Men det er ikke altid lige nemt, da mærkerne kan variere rigtig meget i størrelserne.  
Jeg har forsøgt at sammensætte en guide, som kan hjælpe dig når du skal købe børnetøj.
Når du handler babytøj eller børnetøj i min butik og ikke har barnet med, kan det være en god idé at spørge mig om, hvordan det ønskede mærke er i størrelsen.
Nogle mærker er nemlig små i størrelsen imens andre mærker er ret store i tøjstørrelsen. Nogle mærker passer til lange smalle børn, mens andre passer bedre til bredere børn.
Så en tøjstørrelse 104 er altså ikke nødvendigvis en tøjstørrelse 104. Alt er vejledende.
 
Hvis du er i tvivl om størrelsen til dit barn..
så vil jeg anbefale dig at måle dit barn. Eller måle tøjet, som dit barn kan passe lige nu.  Det vil give dig en fornemmelse for, hvilken størrelse du skal søge efter.
 
Når du kigger på babytøj.. (hop til skema)
størrelser (50, 56, 62, 68, 74, 80). Så er størrelsen lig med længden i cm. Det betyder at størrelse 62 er din babys længde fra top til tå.
 
Når du kigger børnetøj er det ofte alderen.. (hop til skema)
som er angivet på tøjet. Men Da børn jo vokser forskelligt og som oftest i ryk kan det være svært at få den rigtige størrelse ud fra alderen alene.
 
Når du kigger på teenagetøj.. (hop til skema)
vil du også kunne finde størrelserne xs, s ,m , l og xl. Både ved børne og teenagetøj er højden dog stadig god at gå efter. (Fx er str 7 år = 122cm og str 10 år =140cm). Så hvis du har en datter på 7 år, som er 140cm høj – ville jeg vælge en str 10 år. 😊  

 

Find størrelsen til den perfekte gave

Hvis du er i tvivl om størrelsen, når du skal købe en gave. Så har jeg et godt råd til dig.
Køb tøj efter barnets alder. Heller for stor end for småt. På måleskemaerne kan du se, hvilke størrelser, der svarer til alderen.
Babyer og børn kan lynhurtig vokse til næste størrelse. Og så er det rart, at have tøj til næste størrelse. 
Har du brug for min hjælp til valg af gave eller størrelse, så vil jeg meget gerne hjælpe dig.
 
 
Du kan kontakte mig på mail eller ringe til mig på telefon 2293 5601
Ligger du inde med gode tips til størrelser eller et måleskema til børnetøj er du meget velkommen til at dele det på min Facebook side eller sende det til mig.
 

Og husk! jeg har altid GRATIS returfragt